Over ons

STAH is de eerste Amsterdamse studententurnvereniging en daar zijn wij heel erg trots op. Deze drie toppers hebben binnen een jaar veel inzet getoond en een succesvolle vereniging opgezet. STAH is sinds 
27 maart 2018 officieel ingeschreven als vereniging bij Kamer van Koophandel 

Het bestuur

Jaana Kaismo

Voorzitter

Ik mag met trots zeggen dat ik mede-oprichter ben van STAH. Een vereniging die meer is dan alleen een turnvereniging. Het is een vereniging waar jij geaccepteerd wordt zoals je bent, waar vriendschappen ontstaan en waar je na elke training weg gaat met pijn in je buik van het lachen.

Kimberley Thomas

Secretaris

Mijn bestuursfunctie bij STAH is secretaris, dat houdt in dat ik het grootste deel van de communicatie doe tussen het bestuur en leden, andere clubs, scholen en andere organisaties.
Ik ben bij STAH begonnen, omdat ik mijn plezier in turnen nog niet kon opgeven en ben dan ook trots dat ik mij mede-oprichtster van de eerste studententurnvereniging van Amsterdam mag noemen. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat alle studenten het turnen met plezier kunnen oppakken of starten!

Noémie Monteiro

Penningmeester

Mijn taak is het beheren van het geld. STAH financieel staande houden, zodat deze super toffe club kan blijven bestaan. Het is erg leuk om met de meiden van het bestuur samen te werken en deze mooie Amsterdamse club tot een succes te maken én te houden, wie wil er nou niet bij zo’n leuke club horen?!

De Activiteitencommissie

Wij zijn Charlotte, Cinzia, Mare en Marieke en met trots mogen wij zeggen dat we de eerste activiteitencommissie bij STAH zijn. 
Wij zorgen ervoor dat we ook buiten de trainingen om een hecht team zijn. Het is heel leuk om veelzijdige activiteiten te organiseren. Zo hebben we al SinterKerst gevierd en plannen we op dit moment het tweede jaarlijkse STAH weekend. 
Wij hebben er veel zin in en gaan er een mooi jaar van maken!