Over ons 

Het bestuur

Rowanna van den Bosch
Voorzitter

Als hogere hotelschoolstudent met een enorme passie voor sport mag ik dit jaar de megatoffe functie van voorzitter invullen. Hierbij overzie ik de taken en kan ik bovenal al mijn energie kwijt in mijn contact met (potentiële) leden. Dankzij STAH heb ik de liefde voor turnen weer aangewakkerd en een hele hoop leuke vrienden ontmoet. Als voorzitter draag ik mijn steentje bij om STAH weer een fantastisch jaar te bezorgen!

Ruben van Erp
Secretaris

Ik ben Ruben, tweedejaars wis- en natuurkunde student op de UvA. Vroeger heb ik een lange tijd geturnd en in mijn studententijd wilde ik dat weer oppakken. Na een jaar bij STAH vond ik het zo leuk dat ik wel wat meer wilde doen, dus daarom regel ik nu als secretaris van alles en nog wat voor de vereniging. STAH is voor mij de perfecte manier om fit te blijven en gezelligheid te hebben naast mijn redelijk drukke studie.

Rebecca Sengers
Penningmeester

Hi, ik ben Rebecca, 24 jaar en ik zit in mijn laatste jaar van de bachelor Business Administration op de UvA waarbij ik ook bezig ben met het afronden van mijn HBO-scriptie van mijn vorige opleiding. Sinds september ben ik penningmeester voor STAH waarbij ik eigenlijk de baas van het geld ben en zorg dat we de contributies op tijd ontvangen alsook dat facturen betaald worden etc. Zelf heb ik van mijn 4e tot mijn 10e geturnd waarna ik ben gaan dansen en sinds vorig jaar weer ben begonnen met turnen. STAH vind ik geweldig aangezien het een erg gezellige en free-minded vereniging is waar ik mij sinds dag één al bij thuis voel! Ik kijk uit naar een leuk jaar - ondanks corona - maar dat gaat zeker lukken bij STAH!

Keira Zieboll
Commissaris InternExtern

Ik ben Keira, tweedejaars internationale bedrijfskunde student aan de VU. Als kind turnde ik graag en ik ben een jaar geleden weer begonnen bij STAH. Als internationale student (uit het VK) kan ik zeker zeggen dat STAH de gezelligste studentenvereniging in Amsterdam is. Daarom wilde ik iets bijdragen, door commissaris intern/extern te worden. Ik ondersteun onze commissies en organiseer de website en sociale media, dus ik hoop dat STAH nog meer mensen samenbrengen kan.

Charlotte Jansen
Wedstrijdcommissaris

Heyy, ik ben Charlotte, 19 jaar, en wedstrijdcommissaris voor STAH dit seizoen. Ik turn al sinds mijn 7de en heb het altijd fantastisch gevonden. Vorig jaar ben ik bij STAH gekomen nadat ik voor mijn studie naar Amsterdam verhuisde. Ik zit nu in mijn tweede jaar Medische Natuurwetenschappen aan de VU. Voor een feestje of gezelligheid met vrienden ben ik altijd van de partij. Ik hou daarom ook echt van de sfeer rondom het studententurnen en de combinatie tussen sport en gezelligheid. Toen ik mij aanmeldde voor het bestuur wilde ik heel graag wedstrijdcommissaris zijn omdat ik mijn kennis van en liefde voor het turnen hierbij goed kan gebruiken. Hopelijk kunnen we dit seizoen nog veel (online) wedstrijden organiseren!!

In het seizoen 2017-2018 is STAH opgericht door Jaana Kaismo, Kimberley Thomas en Noémie Monteiro. STAH is de eerste Amsterdamse studenten turnvereniging en daar zijn wij erg trots op. Deze drie toppers hebben binnen een jaar veel inzet getoond en een succesvolle vereniging opgezet. STAH is sinds 
27 maart 2018 officieel ingeschreven als vereniging bij Kamer van Koophandel 

Bestuur 3 

Bestuursjaar: 2020-2021

Voorzitter: Rowanna van den Bosch
Secretaris: Ruben van Erp
Penningmeester: Rebecca Sengers 
Commissaris intern/extern: Keira Zieboll 
Commissaris Wedstrijd: Charlotte Jansen

Bestuur 2 

Bestuursjaar: 2019-2020

Voorzitter: Marieke Leijten
Secretaris: Isabeau Welmer 
Penningmeester: Charlotte Smith 
Commissaris intern: Jonelle Marasigan
Commissaris PR: Jaana Kaismo  

Bestuur 1
Bestuursjaren: 2017-2019 

Voorzitter: Jaana Kaismo 
Secretaris: Kimberley Thomas 
Penningmeester: Noémie Monteiro