Over ons 

Het bestuur 

Marieke Leijten
Voorzitter

Ik ben Marieke, ik ben 3e jaars geneeskunde student aan de UvA en ik ben trotse voorzitter van het tweede bestuur van STAH. Sporten  en actief zijn bij een vereniging naast je studie heeft mij altijd veel voldoening en plezier gegeven. Ik ben vanaf het begin betrokken geweest bij STAH en ben heel trots op wat we tot nu toe bereikt hebben. Op naar een nieuw succesvol jaar! Charlotte Smith  

Penningmeester


Ik mag dit jaar vol trots zeggen dat ik het stokje overneem als penningmeester. Als penningmeester zorg ik ervoor dat alles financieel goed geregeld is. Ik zie dat als een belangrijke taak, omdat zo onze vereniging nog jaren kan blijven bestaan. STAH is namelijk niet alleen een gezellige turnvereniging, maar ook buiten de trainingen hebben we superleuke activiteiten met elkaar. De gezelligheid die STAH brengt tijdens en naast het turnen heeft mij dan ook overtuigd om te blijven turnen en zelfs een bestuursjaar te gaan doen.

Isabeau Welmer

Secretaris 


Ik ben Isabeau (Beau) en na een jaar lid te zijn geweest bij Stah vond ik het zo leuk dat ik een stapje omhoog heb genomen en ik ben nu de secretaris. Als secretaris ben ik vooral bezig met dingen regelen achter de schermen zo als emails en inschrijvingen registreren. Stah heeft mij de mogelijkheden gegeven om my turn skills weer op te pakken. Hiernaast heeft het mij een grote groep met nieuwe vrienden gegeven waarmee we ongelofelijk veel leuke dingen doen. Sportieve uitjes of lekker eten en drankjes drinken staan regelmatig in de planning, en zorgt dat de vereniging een goede balans heeft.

Jaana Kaismo

Commissaris PR


Ik ben Jaana Kaismo, 22 jaar en ik studeer culturele en maatschappelijke vorming aan he HvA. Ik mag met trots zeggen dat ik mede-oprichter ben van STAH. Een vereniging die meer is dan alleen een turnvereniging. Het is een vereniging waar jij geaccepteerd wordt zoals je bent en waar vriendschappen ontstaan. Na twee jaar voorzitterschap was het tijd om het stokje door te geven, maar ik kon het nog niet helemaal los laten. Als commissaris PR wil ik onze website, Instagram en Facebook laten stralen! 

Jonelle Marasigan

Commissaris intern


Mijn naam is Jonelle Marasigan, ik ben tweedejaars Geneeskundestudent aan de UvA. Plezier en sport, dat is wat STAH voor mij betekent. Als Commissaris intern zorg ik er onder andere voor dat de wedstrijden en de trainingen er naartoe voor iedereen soepel verlopen. Ook ondersteun ik de activiteitencommissie in hun zeer belangrijke taak om ook leuke activiteiten buiten de trainingen te organiseren. Het beste van beide werelden dus! Ik kijk ernaar uit een gezellig jaar neer te zetten met deze hechte vereniging.

De Activiteitencommissie

Wij zijn Cinzia, Demi, Karin en Roby en wij vormen de activiteitencommissie voor 2019-2020. Wij zorgen ervoor dat er activiteiten buiten het trainen om worden georganiseerd. We zitten vol met plannen voor dit jaar. We willen ervoor zorgen dat we ook buiten de trainingen een hecht en gezellig team zijn. Als een echte studentenvereniging organiseren we borrels, een gala en het enige echte STAH-weekend. We hebben er heel veel zin in en gaan er een mooi jaar van maken!

STAH is de eerste Amsterdamse studententurnvereniging en daar zijn wij heel erg trots op. Deze drie toppers hebben binnen een jaar veel inzet getoond en een succesvolle vereniging opgezet. STAH is sinds 
27 maart 2018 officieel ingeschreven als vereniging bij Kamer van Koophandel