Activiteiten 

STAH organiseert sfeervolle borrels en leuke activiteiten door het jaar heen. Op de derde woensdag van de maand hebben wij een vaste borrelavond. Onze borrels en activiteiten worden georganiseerd door onze gedreven activiteitencommissie. Hieronder vind je de activiteiten van afgelopen jaar op een rijtje. 


STAH Weekend introkamp 

In september 2019 zijn we naar Kijkduin gegaan om te kamperen. Overdag hebben we genoten van het strand en 's avonds lekker gegeten en spelletjes gedaan. 

Sinterkerstviering  

We begonnen met een leuke en interactieve pietengym. Iedereen had eten meegenomen, dus na het sporten zijn we lekker gaan eten en hebben we het dobbelspel gespeeld.

Jump XL + diner 

In maart 2019 zijn we een uurtje gaan springen bij Jump XL en daarna zijn we heerlijk gaan eten en borrelen bij Bar Botanique.

Pegalah

In april 2019 hebben wij met onze zusterverenigingen Pegasus en Euroturn een gala georganiseerd. De perfecte gelegenheid om je op je mooist aan te kleden.

STAH's verjaardag  

27 maart 2019 bestond STAH officieel 1 jaar. Dit moest natuurlijk gevierd worden. Wij hebben een tap gereserveerd bij Brouwerij Troost en hebben de binnenstad onveilig gemaakt.

STAH weekend eind kamp 

Om het jaar goed af te sluiten zijn we naar Callantsoog gegaan om te kamperen, om van het strand te genieten en om de uitdaging aan te gaan om de STAHcup te winnen.