Activiteiten en commissies

STAH organiseert sfeervolle borrels en leuke activiteiten door het jaar heen. Op de tweede woensdag van de maand hebben wij een vaste borrelavond. Onze borrels en activiteiten worden georganiseerd door onze gedreven activiteitencommissie. Hieronder vind je de activiteiten van afgelopen jaar op een rijtje. 


Onze commissies 2020-2021

ActiviteitenCommissie

Kadri-Liis Tammereau
Annabel Wessel

SkiCie

Rowanna van den Bosch
Vera Verhoef
Eduard Klein

VakanCie

Joey Chan
Jonelle Marasigan
Cinzia Hooijer

WedCie

Jaana Kaismo
Isabeau Welmer
Charlotte Smith
Laura Cornet
Koen Douwes Dekker
Suzanne de Jong

Stahoot Quiz

Mila heeft een spannende quiz gemaakt, zodat we kunnen ons beter kennenleren. Welk lid heeft een passie voor mango margarita's? En welk lid ging alleen skydiven?

Online Batavierenrace 2021  

STAH heeft met onze turnzusjes van Pegasus (Delft) samenwerkt. Helaas hebben we deze jaar niet gewonnen, maar iedereen heeft veel pleizer gemaakt.

Pasen bakwedstrijd 

Onze ActiviteitenCommissie heeft deze jaar een zeer smakelijke wedstrijd georganiseerd. Welke 'Eastah' creatie vind jou het beste?

NSTC2 Amsterdam

In maart 2021 hebben onze WedCie een dagje activiteiten voor alle nederlandse studententurnverenigingen georganiseerd, in plaats van een turnwedstrijd. Hopelijk kunnen we straks samen strijden.

STAHplagne skitrip 

In december 2019 zijn we naar Frankrijk gegaan om te skiƫn. Ondanks een paar leden gering gebotsen zijn, heeft iedereen een hele leuke trip gehaad.

STAH Weekend introkamp 

In september 2019 zijn we naar Kijkduin gegaan om te kamperen. Overdag hebben we genoten van het strand en 's avonds lekker gegeten en spelletjes gedaan. 

Pegalah

In april 2019 hebben wij met onze zusterverenigingen Pegasus en Euroturn een gala georganiseerd. De perfecte gelegenheid om je op je mooist aan te kleden.