Activiteiten en commissies

STAH organiseert sfeervolle borrels en leuke activiteiten door het jaar heen. Op de tweede woensdag van de maand hebben wij een vaste borrelavond. Onze borrels en activiteiten worden georganiseerd door onze gedreven activiteitencommissie. Hieronder vind je de activiteiten van afgelopen jaar op een rijtje. 


Onze commissies 2021-2022

ActiviteitenCommissie

ACcie to the maxi:
Ruben van Beek
Rowanna van den Bosch
Mila Dekker
Suzanne de Jong
Jonelle Marasigan
Corinca Zwijsen
Aron Whitehead 

SkiCie

Rowanna van den Bosch
Vera Verhoef
Isabeau Welmer

VakanCie

Suzanne de Jong
Amber van de Poll
Cinzia Hooijer
Jonelle Marasigan

LustrumCie

Jarik den Uijl
Cinzia Hooijer
Julia Weening
Joey Chan
Vivian van Breemen
Vera Verhoef

Stahoot Quiz

Mila heeft een spannende quiz gemaakt, zodat we elkaar beter leren kenne. Welk lid heeft een passie voor mango margarita's? En welk lid ging in zijn eentje skydiven?

Online Batavierenrace 2021  

STAH heeft met onze turnzusjes van Pegasus (Delft) samen gelopen. Helaas hebben we dit jaar niet gewonnen, maar iedereen heeft wel veel pleizer gehad!

Pasen bakwedstrijd 

Onze ActiviteitenCommissie heeft dit jaar een zeer smakelijke wedstrijd georganiseerd. Welke 'Eastah' creatie vind jij het best?

NSTC2 Amsterdam

In maart 2021 hebben onze WedCie een dagje activiteiten voor alle nederlandse studententurnverenigingen georganiseerd, in plaats van een turnwedstrijd. Hopelijk kunnen we straks samen strijden.

STAHplagne skitrip 

In december 2019 zijn we naar Frankrijk gegaan om te skiƫn. Ondanks een paar botsingen, heeft iedereen een hele leuke trip gehad.

STAH Weekend introkamp 

In september 2019 zijn we naar Kijkduin gegaan om te kamperen. Overdag hebben we genoten van het strand en 's avonds lekker gegeten en spelletjes gedaan. 

Pegalah

In april 2019 hebben wij met onze zusterverenigingen Pegasus en Euroturn een gala georganiseerd. De perfecte gelegenheid om je op je mooist aan te kleden.